Inte som ett kylskåp

Nu, hörnini, har jag just kommit hem från ett annorlunda träningspass än vad jag trodde jag skulle på. Både bra och dåligt. 
Dåligt för att jag verkligen ville träna styrka. Mina armar skriker efter träningsvärk. De vill bli pumpade. De tror uppenbarligen att jag är någon form av bodybuilder. Nä, men skämt åsido så var det ett tag sedan armarna fick träna ordentligt. Jag har lyckats hamna på bara mage och ben pass de senaste veckorna. Så nu är de otåliga. Och jag med. 

Det pass jag hamnade på var rörlighet/stretching. 
Och det braiga var dels att jag ta mig fasiken är rörlig som få i de flesta delar av kroppen. Det var kul att känna hur mycket jag kunde tänja ut. 
Dels fick jag tips på hur jag ska sträcka ut min musarm, som kommer då och då, samt hur jag ska sträcka ut nacken för att undvika triggerpunkter. Och här kom min newsflash - jag har triggerpunkter. Eller det kanske alla har men i så fall har jag problem med mina. 
När han beskrev var huvudvärken satt när man hade problem med detta så kände jag igen mig direkt. Denna förbaskade huvudvärk som sitter runt ögonbrynen ständigt och jämt!
Så nu ska jag skärpa mig och försöka sträcka ut nacken på det viset varje dag så kanske det blir bättre!

Jag har också hunnit gå en runda i fina vädret medan det fortfarande var ljust. Hur härligt?? Jag ville mer dansa fram så förnöjd som jag kände mig. 

Nu te och knäcke! :)

PS. Jag gjorde inte det. Dansade alltså. Hade sett för dumt ut. 

Kommentarer
Postat av: Cajsa

Men ett tjolahoppsasteg lite då och då skadar inte;)

2014-03-12 @ 21:22:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0