Rykten på stan...

Jag & Mattias har nu ett rykte i mäklarvärlden, haha. Sjukt!
Vi är de som har varit uppskrivna på flest visningar i stan. Hos en av byråerna då men det är dem vi har varit mest hos så det är inte så konstigt.
Ett av husen vi tittade på i söndags såldes nämligen av en kollegas kompis och de hade fått veta vem som skulle komma och titta och när de såg vårt namn (för de kände tydligen igen mitt oerhört ovanliga (?) namn "det är hon i musikkåren" - alla känner apan...) så hade mäklaren sagt precis så: "det är de som varit uppskrivna på flest visningar".
Yes, vårt mål är nått....eller....näe.
 
Idag har jag en grym träningsvärk. Startade upp med min måndagsträning, funktionellt pass, igen och den är ju galen! Varför utsätter man sin stackars kropp för det?! Jag veeeet varför, men när jag knappt kan ta mig tre trappor upp till lägenheten efteråt för mina lår vägrar lyda då undrar man ändå! :)
Det är ju BARA styrkepass och då blir träningsvärken grym och framförallt kommer den direkt efter på detta pass. Kanske för man kör så pass intensivt på ändå rätt få muskelgrupper. Brukar vara axlar, lår & mage som är fokus.
Bodyattacken, som jag kör lördagar, ger ju inte alls samma värk för där mjukar man ju typ upp musklerna direkt igen med rörelser, spring & hopp & tjosan liksom.
 
 

Kommentarer
Postat av: fanny

haha, men lina! det är en pik. köp nu! vad som helst som dyker upp :)

2013-10-15 @ 16:00:41
Postat av: Jenny

haha...
köp!
hoppas det är dags snart! :)

Spring o hopp o tjosan! VI ses snart!

2013-10-18 @ 10:59:14
URL: http://jennypariola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0