Sovasovasova

Klockan fyra inatt. Jaha, då vaknade jag. Pigg som en spigg. Ljust som mitt på dan ute och jag trodde klockan var snart stiga upp-tid och låg och väntade på att den skulle ringa. Men icke, och när jag till slut tittade på klockan så var den mitt i natten.
Bara att somna om, men det gick ju inte. För jag var låg. Jag kan aldrig somna om då konstigt nog. Ändå låg jag kvar och försökte ett bra tag innan jag tänkte att det nog var en bra idé att gå upp och testa sockret.
3.1, jag känner ju verkligen inte särskilt mycket av mina lows... Det är inte alls bra. Jag måste nästan under tre för att känna det och då är det mest att jag blir skakig eller får lite obehagskänsla så jag misstänker att jag är låg.
Man vill ju gärna känna av det i tid så det inte går för långt liksom.
 
Har i alla fall märkt att jag varit trött idag. Satt i ungefär 20 minuter och försökte få ur min kontaktlins som hade fastnat i höger öga. Blev helt irriterad, både i ögat och i humöret, och fick ont och ögat rann och hade sig.
När jag sen går in på toan för ett sista försök då LIGGER den förbannade linsen där på vasken. Helt uttorkad & förstörd.
Helt ny var den också men det var bara att kasta den. Och jag har fortfarande ont i ögat efter allt petande jag gjort i det när linsen redan varit ute hela tiden. Hur dum får man bli?!?!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0