Ändå lite irriterad

Jag är ändå lite sur för att jag skulle få ha kontinuerlig blodsockermätare i juni och juni är slut och jag har inte haft en kontinuerlig blodsockermätare ett dugg.

De har glömt mig. Himla vårdpersonal.
Hade det inte varit för att fröken diabetes inuti mig är artig & snäll för närvarande och inte ställer till något besvär för mig så hade jag ringt och frågat IGEN vad som hänt (jag ringde ju en gång. Ansvarig var inte där men ingen cgm låg beställd till mig. Ansvarig ringde tre dagar senare. Jag satt upptagen. Ansvarig lämnade meddelande "jag ringer igen". Ansvarig ringde inte igen. Slut på den historien.)
för när min sköterska lovade mig en var jag i upplösningstillstånd efter månader av kassa värden och det var ju därför jag skulle få en. För att se om jag kunde få mer utrett var problemen låg.

Nu då värdena funkar vill jag dock fortfarande gärna låna en ett tag för att få mer insyn i hur värdena går ex. vid söt-ätning så jag kanske kan få det att fungera bättre. Får väl på dem efter sommaren igen...

Sen är jag också lite irriterad för att jag har nu väntat i typ tre månader på att få en sjukförsäkring. Jag menar, KOM IGEN!! Jag har haft diabetes i inte ens två år. Jag har bra värden. Jag har inga komplikationer. Ni har fått en hel broschyr ifylld med min sjukdomshistoria (som är obefintlig bortsett från dibbe). Ni har fått tillgång till alla journaler och allt vad det var. Vad är problemet?!?!

Ja, jisses...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0