Jobbiga kläder

En stor nackdel med vintern är alla tjocka kläder!!
Hela vägen hem från jobb funderade jag på hur jobbigt det var! (mest för att jag även var irriterad över all trafik och över motvinden)
För det första kommer man ut till cykeln och det är BECKSVART! Där ska man försöka leta upp cykellåset och dynamogrejen. Fumlar runt som en blind!
Sen upp på cykeln och den tjockatjocka halsduken gör hela tiden så att mössan åker upp OVANFÖR öronen. Där gör den ju ingen som helst nytta!!
Dessutom får man i tid och otid in garn och skit från halsduken i munnen som man dessutom inte kan peta ut eftersom man har vantar på sig!
Och för att tala om vantar - ringer telefonen (speciellt nu i dessa touch-scree-tider) så har man inte en sportslig chans att kunna svara.
När man väl kommer hem ska man för det första ha posten med sig upp och eftersom man har en tumvante på sig samt en i den andra handen tillsammans med mössa, sadelskydd, påse från jobb och sådär så får man bära ungefär 4kg reklam klämd mellan ena vanten och jackan. Väldigt osmidigt!
Sen ska man ta sig upp till våning nummer tre, vilket gör att man är supervarm när man kommer inom dörren.
Och det är så långt man kommer! För man måste ju stanna på dörrmattan, då kängorna är blöta, och börja linda av sig halsduk osv osv.

I´m just saying!


Kommentarer
Postat av: Fanny

Och så blir man trött av mörkret! Usch! Men om det kommer snö kan jag förlåta allt..!

2012-12-05 @ 21:09:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0