Modernare pump

Insåg att den pumpen jag fickvar den nyare versionen. Åtminstone en smart förändring har jag hittat. 

När jag ska äta trycker jag in antal kolhydrater middagen innehåller och då föreslår pumpen (utifrån mina inställningar på insulinkvoter) hur många enheter jag ska ta. 

På den gamla pumpen var jag då tvungen att knappa mig upp till den mängden men nu behöver jag bara trycka en gång så kommer föreslagen dos fram automatiskt. Mycket praktiskt må jag säga!

För närvarande har jag kasst sockervärde. Brunch på Casino Cosmopol idag. Den var god. Efterrättsbuffen var god. Tyckte inte jag tog särkilt mycket av den men tydligen tillräckligt för att inte kunna dosera ordentligt till den. 

Igår såg vi för övrigt en tråkig film. Vi har sett rätt många filmer i januari. Några bra (White house down och Bad neighbours) och några fler dåliga. 
Igår satt vi i 2h 13min och väntade på att Rusell Crowe skulle frita sin fruga från fängelset. Helt menlös historia. Hon hade inte begått brottet - varför handlar då inte filmen om att hitta vem som verkligen gjort det? 
Nu planerade Rusell en fritagningsplan i två timmar istället. Blev rånad, nerslagen etc. Och sen gick fritagningen på den sista kvarten. 
Hon blev aldrig rentvådd. De får gömma sig resten av livet. Deprimerande. 

Kommentarer
Postat av: Fanny

Snygg och praktisk pump alltså! Det gillas!
F.ö älskar jag beskrivningen av filmen..! 😂

2015-02-02 @ 13:21:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0