Missnöjd

Äsch, fick hem mitt Hba1c-svar idag på provet jag skickade i måndags, eftersom jag ska till ssk på torsdag. 

Jag hade höjt mig med 4e. Från 49 till 53. Jag är inte alls nöjd. Jag vet att det inte är ett kasst värde men jag har legat mellan 47-50 sedan jag fick diabetes så nu känns ju detta värdelöst. 

Optimalt värde är under 52 och acceptabelt är 52-62 om man kollar såna tabeller. Så nu är jag inte optimal utan bara acceptabel. 
Jag vill vara optimal. 

Det är såklart på grund av byte till pump och det är ju en omställning och detta hba1c visar de första två månaderna av detta så jag antar det är normalt. 

Men jag har ju varit låg hur mycket som helst så jag FATTAR inte hur jag kan ha höjts... Jag vill alltid förstå! Det säger min ssk alltid att jag är besatt av att förstå VARFÖR?

Dessutom tycker jag att jag HAR legat bättre i värde än med pennorna i alla fall den sista månaden. Meeeen jag har nog ätit lite mer onyttigt, eftersom det är lättare med pumpen, samt att det ju varit jul däremellan...

Tur jag ska dit på torsdag så hon kan peppa mig. Hon vet säkert redan när hon fick svaren att jag sitter hemma och är arg över detta värde :) hon säger alltid att jag har så stora krav på mig själv. Det har jag också. Jag vill vara bäst. Eller i alla fall optimal :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0