Iform...

...inte!
Oj, vilken oform jag var i idag. Istället för mitt vanliga raska tempo bort till gymmet kändes det som jag segade mig dit i kola och sen stod och tittade på vikterna några minuter mellan varje övning innan jag tog mig i kragen.
Sån skillnad det kan vara på dagsformen!

I förmiddags var jag och lämnade tillbaks min cgm (jag saknar den redan men det vänjer man sig väl av med igen) och tittade på mina kurvor för veckan. De var väldigt bra sa min ssk. Jag hade normala toppar efter måltid för det mesta och låg ganska stabilt generellt.

Nu är veckan bokad för pump-intro i oktober. Tyvärr verkar det som att infon man ska ha några veckor före, då man får veta vilka pumpar man kan välja på och lite vad se har för skillnader och sådär. är när vi är på semester men det skulle vi nog lösa så att jag kom dit själv och fick en snabbgenomgång när vi kommer hem så det skulle inte bli nåt hinder. Typiskt dock att det ska krocka!
Men jag får vara nöjd med att helveckan ligger bra, precis efter momsperioden, före lönekörningarna och krockar inte med mina utbildningsdagar :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0