Katastrofy

Jepp, det är ordet - katastrofvärden.
Spannet på mina sockervärden har varit på 15.3. Allt från 2.3 till 17.6. Under all kritik!
Så låg har jag aldrig varit och så hög har jag inte varit på...ja, jag minns inte ens!
Nä, usch. Not good at all!

Jaja, det har i alla fall rättat upp sig nu på kvällen så nu hoppas vi på nya tag imorgon med ny vecka :)

Testade en ny efterrätt idag som jag hittade hos Arla. Supergod tyckte jag!
Den var egentligen på clementin men jag gjorde den på blodapelsin.

Blanda rivet skal från blodapelsin med 1dl Kesella vanilj och 1/2dl vispad grädde. Lägg röran ovanpå bitarna med blodapelsin. In i kylen 1timme och sen lite hackad mörk choklad på toppen.
Mums! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0