Mat. Matmatmat. Mat.

Jag älskar mat. Jag är inne i en matfrossaperiod. Mat är bäst. 
Helgerna består bara av mat. Tankar på mat. Laga mat. Äta mat. 

Äsch, lite överdrivet, men jag tycker det är så kul att laga god mat på helgerna och testa nya saker. Hade jag inte haft en botten i mig hade jag förmodligen ätit ihjäl mig för jag äter liksom mer fast jag är mätt bara för det är gott. 

Denna helgen har det blivit:
Ostfylld fläskfilé med ugnsbakad potatis och bearnaisesås. Fläskfilén blev väldigt mör tack vare Philadelphia man tryckte i. 
Till förrätt hade vi svamptoast med persilja, parmesan, schalottenlök och grädde. Yammie!

Igår fick vi direktleverans från Helsingör så det blev ostbricka till förrätt. De där apelsin- och romrussin färskostarna är en synd. 
Eller en liten bit av himmelriket. 
Därefter parmesanpanerad kyckling med bulgur till. Den paneringen var toppen! Parmesan, ströbröd, paprikapulver & örtsalt. Tummen upp!

Ikväll blir det fetaostbiffar i tomatsås med klyftpotatis. Hoppas det blir lika gott som resten av helgen. 
Det är så skönt när man har hemmahelg och har tid att lägga på matlagningen. 

Efterrätter blir det inte så mycket av här hemma. Kaffe & en god tryffel är bra nog :)

Mattias jobbar och jag har jobbat lite extra igår också. Idag fanns inga planer men har gått en promenad i solen med mor och i eftermiddag blir det långpass på gymmet. 

Kanske tur det med tanke på min matpassion ;)

Kommentarer
Postat av: cajjan

Mumma😍

2015-01-25 @ 20:56:40
Postat av: fanny

men gud! det låter ju helt underbart! jag tycker verkligen att vi ska starta den där gourmetklubben som jag har pratat om..

2015-01-27 @ 08:26:25
URL: http://fanni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0