Bil och Max

Idag har vi varit i Löddeköpinge och köpt bil. 
Ångest delux med bilar. Det är bara dyrt och det är ju som det är med begagnade bilar. Har man otur åker man på en nit. Men nu är det gjort och älskade Pärlan byts ut mot Volvo V70. 

På väg hem åt vi på Max. Jag är impad över deras valmöjligheter. Det behöver inte längre vara onyttigt att äta på snabbmatskedjor (även om det nog var ett par år sen sist). Jag tog ett Low Carb-mål där man fick burgaren i sallad, med lök, dressing, tomat, gurka, men utan brödet. Perfekt för de bröden är världens sämsta för mig!

Sen kunde man välja på sallad eller pommes till. Jag tog sallad men deras pommes är utan transfetter så det är ändå bättre än förr. 

De hade också GI-burgare som är med bättre bröd plus vanlig sallad med kyckling. 

Go Max!

Mina sockervärden är fortfarande katastrofala. Vaknade idag på 15. Trots att jag varit vaken inatt och tagit extra insulin (vet inte när jag sov en natt utan att ställa klockan senast) och har höjt basalen ännu mer än ssk tyckte i torsdags. 
Det händer liksom inget! Är jag immun mot insulin eller?? Jag vill kasta något i väggen så frustrerad jag blir men jag vet inget bra att kasta. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0